KlubbAdmin

KlubbAdmin

KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon i Idrettslag, bedriftsidrettslag, grupper og idrettsskoler. KlubbAdmin – enkel å bruke og gir deg full oversikt! Eksempler på fordeler ved bruk av KlubbAdmin:

– er gratis
for Idrettslag – er
integrert med idrettens øvrige systemer –
har enkel innmelding/utmelding
for medlemmene via Min idrett – er integrert mot idrettens nasjonale medlemsregister – håndterer den fremtidige idrettsregistreringen

Alle klubber er å ha elektronisk medlemsregister med sporbare kontingentbetalinger. Medlemshåndtering i KlubbAdmin er enkelt og intuitivt. På blant annet idrettsgren, lagsnivå, kjønn og aldersnivåer. Jeg har du anledning til å definere egne utvalg og medlemsdetaljer. Dette gir idrettslaget full oversikt og kontroll. KlubbAdmin kan benyttes til å sende elektroniske betalingskrav til medlemmene. Dette gir enklere oversikt og rimeligere innkrevning av medlemkontingenter, treningsavgifter, innbetalinger til lagskasse, cup-avgifter etc.

Er jeg med?
KlubbAdmin er tilgjengelig og klar til bruk for alle klubber. Du logger enkelt inn med samme brukernavn og passord som du benytter i Min idrett. Har du ikke brukerkonto på MinIdrett fra tidligere oppretter du noe på MinIdrett ved å trykke på Ny bruker øverst til høyre på nettsiden til MinIdrett (https://minidrett.nif.no/). Hvis du har glemt brukernavn/oppdaterer passord du også på MinIdrett. Samtidig som den du får tilgang til KlubbAdmin må også være leder for i SportsAdmin slik på en navngitt person i klubben får de nødvendige rettigheter. Slik gjør du det i SportsAdmin er beskrevet her: Opprette funksjon

Kurs
Idrettskretsene arrangerer kurs i KlubbAdmin flere ganger i året. Kursene er åpne for alle klubber og er gratis å delta på. Ta kontakt med din idrettskrets for informasjon om tid og sted for neste kurs.

Veiledning og
hjelp
NIF IT har utarbeidet brukerveiledninger og utdypende informasjon på sin wiki-side om bruk av KlubbAdmin. – Er du
med på det: Hurtigveileder – Hvordan komme i gang?
Veileder – Klubbadmin

Alle klubber er velkommen til å ta kontakt med NIF ITs støttepersonell. NIF IT kan nås på:

NIF IT-støtte; e-post: support@idrettsforbundet.no eller tlf: 21029090

Share on print
Skriv ut artikkelen